RYGGDUNK TACK!

Tjaaa..Jag kom  hem från gymet för nån timme sen. Körde intervaller på löpbandet idag så jag är heelt slut. Men de är en galet skön känsla efteråt :) Jag städade även klart rummet, trodde aldrig att jag skulle bli klar. Fick ropa in förstärkning(mami) en stund för att vända på alla kläder som va ut och in, medans jag sorterade..haha. När jag bestämmer mig för att göra något då gör jag det ordentligt. Tänkte visa er kriget jag hade i bilder..



Tomt! (allt ligger slängt på golvet haha)







Hänga upp allt som ska hängas




Vika fint i lådorna



Ny jeansjacka



Och en hög med nya kläder som jag ska hitta utrymme för..


/ Luc


WHAT?

Okej är det bara jag som har missat att dom har börjat sälja löshår på h&m? Man kan alltså gå in på deras hemsida och beställa löshår för endast 129 kronor, hahaha orkar inte.


Söndag

Heejj! Ligger i min säng med min bebis och myser. Vi kom nyss från Paris, va där öven dagen bara. Bilder kommer senare. Okej nej jag driver vi va nere och åt pizza faktiskt. Nu kollar vi på the hills (bögvarning), eller okej jag kollar. Har inte så mycket mer att skriva så vi hörs lite senare :)

Puss /J


Finns inget ljus i tunneln

Jag är inte ens halvvägs genom mitt garderobsrensande och min rygg är helt död..men jag tröstar mig själv lite med att lyssna på en sköön låt.


 


I got a long way to go

 

Nu har jag slängt ut allt! Såhär ser det ut för tillfället då..jag skäms nästan lite. Alldeles för mycket grejer...

I'm back baby!

Hej! Jag är tillbaka, den här gången kör vi en duett. Jag o J tillsammans..blir väl inte bättre än så :)

Idag kickade jag igång dagen med en fet frukost (okej, överdrift. ja åt en macka för den som e intresserad) nu ska jag upp och fixa i garderoben, jag gjorde inte det när jag sa att jag skulle göra det sist haha...men iaf. Slänger in lite bilder på bombnedslaget sen...ha en galen dag folket, vi hörs sen.

J, du e grym med designen :)

Det var en gång..

Hej alla fina/inte fina läsare och välkomna till vår blogg! Vi är två tjejer som valt att starta den här bloggen och målet är att vi ska bli lika stora som Dessie och Paow hehehe. Nej men vi tänkte skriva om våra intressanta liv som de flesta antagligen kommer bli beroende av ;). Vi lovar att vi ska försöka tillfredställa er på bästa sätt!

//Jen & Luc


Har ni nånsin sett något sötare? nej tänkte väl de


RSS 2.0