31maj 2010

Hallå mina vänner! Jag är tillbaka ska ni veta. Har haft veckor av helvete. Men nu är skiten över och mitt sommarlov kan äntligen sätta igång :).
Tillsammans är vi starkare/ Luc

Måndag

Godmorgon. Orkar verkligen inte gå upp från sängen men jag måste eftersom jag jobbar. Jag är 21 år nu, helt sjukt hur snabbt tiden går (börjar få panik haha). Nej nu ska jag inte ligga här och snacka massa skit. Lägger in lite bilder från igår :). Ha en underbar dag söt/ful nosar.

ps. beb det kommer gå bra idag ♥


Min tårta


Antonio <3


Brigettee


tessan å tamia <3


Antonio äter kaaka


Nu ropar sängen på mig

Haft en underbar födelsedag, tack alla. Nu ska jag lägga mig så vi hörs imorn lovers!


Söt tjej säger godnaaaatt :)


Älskar dig mamma!

Nu ska jag alldeles strax röra mig ner till centrum för att köpa present till mamma, det är ju morsdag idag oxå. Efter det blir det lite tårta och mys eftersom jag fyller år. Ska försöka ta lite bilder sen..

Ps. Det är alltid sol när jag fyller år, även fast det var världens skit väder igår. Det måste ju betyda nåt ;)


Lite bilder från igår :)


Jennifer och jag på väg till **** :)


Naz på väg till ****


Jennifer på Berns


Madde och Charlotte på Berns


Jag och Brigette


Madde och Jennifer


Jag och sexiga nazbaz på berns haha


jag och b <3


jennifer och jag igen


nazi :)


Grattis till mig :):)

Tack till alla som har gratulerat mig, ni är underbara! Och tack tjejer för igår ♥





Bara för att ;)




for your lovin' Imma die hard like Bruce Willis

Snart får jag tillbaka mitt liv igen. Snart måndag, snart..

<3




One last wish

Jag har aldrig i mitt liv önskat mig något såhär mycket (nästan). Kan det snälla vara måndag nästa vecka. Jag orkar inte mer. Jag äter med mina böcker, sover i mina böcker..nu vill jag bara att det tar slut.
Pray for me. Jag ska klara det.
Tillsammans är vi starkare/ Luc

Onsdag

Är så jävla irriterad nu.. Att folk bara tänker på sig själva, det är helt sjukt. Har ni inte blivit uppfostrade bättre? Och jag har lärt mig att man inte kan lita på nån i den här världen längre. Om en person säger nåt i förtroende till dig betyder det att du ska hålla käften om det och inte springa till första bästa och föra det vidare (skjut er själva). Okej förlåt ska inte ta ut min ilska på er :). Tycker bara att människor borde respektera varandra mer.

Nu drar jag till kista och löser mina bekymmer med shopping


in those jeans

Godkväll. Ligger i sängen och har tråkigt, försöker hitta ny musik men det går inte så bra. Dagen spenderades först hemma hos tessan med singstar och sen en stund hos katja. Har även hunnit plugga lite idag (duktigt jennica). Imorn blir det nog jobb och sen hem och plugga. Jag blir förresten gamling på söndag (fyller 21). Börjar få ångest men inte mycket man kan göra :p. Nu ska jag avrunda det här ointressanta inlägget och stänga av min kära data. Sov gott lovers :)


Skratta inte, bilden är från 2005 (tjejer bli inte arga)


25 maj

Min bebi är bäst, bara så ni vet :)


Jobb




Le igen


Hipp hipp hurraaa!!

Världens bästa katja fyller 20 år idag, grattis grattis :). Ska snart dit och förhoppningsvis äta tårta och mysa. Förresten det har åskat som fan här, ett tag trodde jag att mitt fönster skulle gå sönder och blixten gjorde så att hela mitt rum blev ljust haha. Jaja vi hörs senare!

 
Bild på Katja och Antonio :D. Tänk att jag har känt dig i 15 år typ, tiden går fort haha ♥


Uppsala here we come!




there's always a place in me that you can call home




Fredag

Uppe med tuppen idag, det är nog bara för att jag somnade så tidigt inatt. Hoppas det är sol idag (har inte orkat titta ut) för då ska jag och tessan ut och mysa :). Igår var jag och min baby på bio, vi såg terror på elm street eller nåt sånt. Den va lite överdriven faktiskt men ja jag blev rädd haha. Iallfafall finns det nåt mer att berätta? nej tror inte det. Dåligt med uppdateringar här men vi får skylla på det underbara vädret. Nu känner jag att min mage behöver frukost så vi hörs senare!

ps. patricia fyller år idag, grattis grattis grattis ♥


En lista innan jag lägger mig :)

Vad tycker du om kärlek? Underbart!
När kramade du någon sist? Idag
Saknar du någon speciell person? Nej
Har du svårt för att bli kär? Ja
Är du singel? Nej
När fick du senast en komplimang? Alldeles nyss haha


HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös:
Nope
Hånglat med nån riktigt ful: Har jag väl hahaha
Hånglat med fler än 50 pers: Nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Haha nää
Gjort något riktigt dumt? Ja
Gjort något du verkligen ångrar? Ja men man lär sig av sina misstag
Gjort nåt olagligt? Japp
Fått din mamma att gråta? Hoppas inte
Slagit ner någon? Nej jag är snäll tjej
Skämts över dina föräldrar? Ja när jag va yngre
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja
Tar du droger? Absolut inte
Dricker du? Inte ofta
Vilka kläder sover du i? Underkläder
Vad hatar du verkligen? Små kryyyp
Är du ensam nu? Ja, mamma sover
Vill du gifta dig? Yes
Vill du ha barn? Japp 


SENASTE PERSONEN SOM:
Du delade en dricka med? Haha va?
Du gick på bio med? baby
Skällde på dig? Mammsen
Sa någonting till dig och vad var det? Kommer inte ihåg


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Nej
Kramat någon? Ja
Pussat någon? Jaa
Köpt någonting? Nej, bara cigg
Sjungit? Självklart
Saknat någon? Nej


Bara för att jag har tråkigt




hello world

Hello bloggis!
Jag ska iväg till jobbet nu. Stress stress och stress! Jag har redan hunnit göra en jävla massa, som att lägga ansiktsmask, raka benen och fixa med maten.
Ikväll kommer tjejerna över för en bye-bye-Sara-kväll (ja..jag vet,  vi har många sånna kvällar för att hon lämnar oss hela tiden!) jag börjar nästan tro att hon drar bara för dom kvällarna...haha.
TIllsammans är vi starkare/ LUC

On top of the world

 

Jag har varit ensam hela dagen och haft en ta-hand-om-mig-själv-dag. Det har gått sisådär, varit tråkigt för det mesta om jag ska vara ärlig, haha. Jag har aldrig tid eller ork att lägga ner på sånt, men idag fick det bli så. Så nu har jag gjort mig "fin" Ska strax hoppa in i duschen och sen åka till coop eller nåt. Ja, jag gillar att hänga där. Och i brist på saker att göra kan jag visa vad jag hade på mig igår när jag var ute på vift:



Tillsammans är vi starkare/ Luc

Next: Victoria secret ;)

Måste bara berätta vad som hände igår när jag va på väg till jobbet.. Jag satt på tunnelbanan och då kom det fram en kille till mig och presenterade sig. Jag satt med min mobil i handen och som bakgrundsbild har jag adriana lima. Han sa: jag ser att du har adriana på bild så då måste du veta vad victoria secret är. Sen berättade han att det va han som hade upptäckt caroline winberg (svenskan i victoria secret). Han bad mig titta på hans dator men jag sa att jag skulle av nästa station, då tog han fram kameran och visade bilder på folk han hade fotograferat.

Precis innan jag skulle gå av sa han, hur känns det att bli upptäckt på tunnelbanan? sen gav han mig sin facebook och sa att jag skulle adda honom. Tror ni han va seriös eller bara drev med mig? Det värsta va nog att alla i tåget tittade på mig för tro mig snubben pratade inte tyst.

Jag kanske borde bli en victoria secret modell, eller va tycker ni? hahah ;)



Nu drar jag till jobbet!




HOLD MY HAND

Jag måste få en sekund till att klaga. Mitt j*vla internet funkar fortfarande inte på den bärbara datorn, och på den stationära är det jätte svag signal från vår timecapsule INGENTING FUNKAR SOM DET SKAAAA AHHHHHHH.

Okej nu är jag klar.
Idag ska jag iväg och handla till en middag på lördag, åker med mammsen till nått nyöppnat ställe, kul! Jag älskar att handla mat..ha ha. Efter det drar jag och möter upp älskade S som landade sent igår kväll. Välkommen hem hjärtat, nu ska det kramas! Vi ska nog gå runt i kista lite och leta...present till en viss E.

Idag lovar jag på bilder OM INTERNET GER SIG. Har nämligen med mig kameran ut på vift ;) ser ni! Jag tog min tid och letade upp den ...just for you.

Tillsammans är vi starkare/ Luc

Sommar och sol å vi har... jaja ni kan resten!

Får får får? nej får får inte får, får får lamm.. Iallafall jag kollade vädret nyss och varför har ingen sagt att det ska vara 25 grader och sol nästa vecka? eller är ni lika efterblivna som jag? Det här är en viktig händelse, varmaste dagen hittills på året blir antagligen nästa vecka (lovar att det kommer stå det i aftonbladet oxå) "VARMASTE DAGEN PÅ ÅRET" eller nåt sånt.




Onsdag

Har jobbat idag, inte kul.. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik eftersom jag har fixat spotify (tack naz). Det roliga är att när jag ska söka på en låt så tänker jag automatiskt på en gammal låt. Nu menar jag inte gammal gammal utan låtar man lyssnade på för ett tag sen. Är det bara jag som har det problemet? haha.

FAN kom nyss på att jag glömde min mat på jobbet, den kommer ju inte gå att äta imorn. Är ensam hemma hela natten så ska passa på att springa runt naken i lägenheten (okej det ska jag inte alls) men ska snart ta ett bad. Det va längesen jag badade eftersom jag bara har dusch i mitt badrum.


myyyysigt (bild från google)


The little things matter the most.



Teori, politik och institutioner..

WOOOOOW ÄNTLIGEN!!! nu är jag hemma, sitter och äter min första måltid för dagen. Höll nästan på att svälta där ett tag. Vi har suttit och råpluggat heladagen fuckkkk you nationalekonomi!!!

Nu ska jag äta upp min mat och återgå till mitt härliga liv, plugget dvs :) jag ska även försöka fixa mitt internet på min bärbara dator så får ni förmodligen lite roligare inlägg...

Tillsammans är vi starkare/ Luc

anonymous

Sådär ja, nu har jag  hunnit jogga en sväng, duscha, klä på mig och göra mig redo för skolan. Vi hörs antingen när jag är där eller när jag kommer hem. Idag lämnar jag min dator hemma, även fast den väger hur lite som helst så orkar inte lilla myggan bära på den. Jag är minst (i både ålder och storlek) så jag tycker att jag kan komma undan! Bra då har vi löst det :).
I brist på tid får ni detta:
Tänk på det ni!
Tillsammans är vi starkare/ Luc

UNDERBAR




Bye for now

Behöver dra ut o rensa tankarna, bli av med allt skräp i huvudet och allt i hjärtat. Sen börja om på nytt :) vi hörs sen
Tillsammans är vi starkare/ Luc

1,393 miles away.

Sådär ja, nu är jag äntligen hemma efter en lång skoldag. Jag står som vanligt för underhållningen medans alla andra jobbar och kämpar på med vår uppgift haha, tack för idag allihopa :)! Imorgon kör vi igen, 12-18 ..det blir nog bra!

Min vän G som fjantar sig lite halvt och spelar bildblyg..Vill ni på en dejt tjejer? ha ha


Fick mig precis en uuuunderbar nyhet, som verkligen behövdes. Jag ska inte ens försöka förklara för er hur det känns. Världens bästa vän S kommer hem på onsdag för en snabb visit och återvänder på söndag igen. Jag skulle egentligen ha åkt och hälsat på henne nu på torsdag under några dagar, men det gick utför. Kan inte vi åka till henne, så kommer hon till oss. Så jag har saknat henne, det kommer bli helgalet i helgen! Utan tvekan.

Och ni kan inte föreställa er den känslan, förrän det händer er. Att en stor del av erat liv befinner sig på en annan plats på jorden.♥

Tillsammans är vi starkare/ Luc

We are the...SUPER-KIDS

Hallo! Jag kom precis fram till skolan, nu sitter jag här med Mr G och väntar in de andra i vår grupp. Under tiden passar vi på att löjla oss med våran super-kids dryck. Extremt barnsliga är vi jämt, varför inte gå hela vägen?  Vi brukar underhålla varandra under föreläsningarna, allt från låtsas örfila föreläsaren till...god knows what.

Nu ska vi försöka koncentrera oss på det vi ska göra istället. Seminarieuppgifter är inte alltid de lättaste, men får man 10 poäng på tentan för dom så ska jag fan inte klaga haha.

I present to you Mr G och Super-kids!:


Tillsammans är vi starkare/ Luc

I got you now didn't I ;)

Trodde ni att ni hade blivit av med mig? Ha ha inte så lätt ;) . Internet hade spårat på högsta nivå, men nu är det back on track, vilket betyder att jag också är det!
Jag sov nästan tolv timmar inatt, så jag borde vara utvilad. Det är viktigt när man ska sitta i ett litet rum med sex andra och skriva i sju timmar (det slutar oftast i syrebrist). Nu är det dags för img att slänga på mig lite kläder och mat! Man kan inte koncentrera sig på tom mage.
c
Bästa anna och jag för längelängesen...
Tillsammans är vi starkare/ Luc

Söndag typ?

Godkväll alla söta, fina, fula.. Ligger i min säng med min kära data. Naz låg bredvid mig för ett tag sen med sin data (hej osociala). Vi sa typ 2 ord till varandra under hela tiden hon va här, okej nej lite mer men iallafall. Ska alldeles strax spela lite xbox heheh. Jag är ledig imorn, tror det är första måndagen jag är ledig faktiskt så det är niceprice på burgerking. Car messade nyss å sa kom ut så jag måste avsluta. Puss




Du ska bli min ;)




touch my body



Touch my body put me on the floor
Wrestle me around play with me some more
Touch my body, throw me on the bed
I just wanna make you feel like you never did.

Come on and give me what I deserve


Purple rain

Jag har stått och lagat mat hela förmiddagen. Nu ska jag lägga mig ooch sova en stund igen. Känner mig ovanligt trött och hängig. Ikväll blir det en sväng till sollentuna, och sedan hela vägen till kungsängen. Det var riktigt längesen, ska bli mysigt :)
Eftersom internet har fuckat ur totalt så blir det tyvärr inga bilder. Men jag ska försöka fixa skiten snart!
Adios!! och glöm inte att...Tillsammans är vi starkare/ Luc

In the morning when I roll over, pray that he's there at my arm and shoulder

Här sitter jag och målar naglarna, pratar i telefon och bloggar samtidigt. Multitasking på högsta nivå. Jag ska försöka hinna iväg till biblioteket innan tolv också. Känner mig sådär skönt produktiv idag och kommer få en hel del gjort. Härligt!
Jag tittar ut genom fönstret och ser bara grått. Hoppas att vädret blir lite skönare till ikväll så kanske man orkar göra något :)
En gammal wannabe gangster bild på mig haha..skrattar lika mycket varje gång jag ser den. Det är okej, ni får också skratta.
Tillsammans är vi starkare/ Luc

If I can't do it, it can't be done

Hardcore plugg som gäller fram tills 30e maj. Imma show you hur man gör! Nu ska jag boka en massa studierum så vi kan bli klara med seminariedelen och koncentrera oss på tentaplugget istället
Ni fattar säkert inte allls vad jag pratar om, men...DET GÖR INGET :D

you're my blanket when the world gets colder

Jag börjar dagen med att städa..inte det roligaste man kan göra, men det ligger kläder överallt och jag orkar inte komma hem till det idag. Sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för skolan..det lär bli bra ändå. Jag gillar gruppen jag jobbar med, ett gäng härliga människor som jag kommer bra överens med :)

 

Dagens önskan: ...att 31a maj ska vara igår.




Tillsammans är vi starkare/ Luc


:)




Justja, glömde säga att..

ALLTING ÄR SÅ JÄVLA MYCKET ÖVERDRIFT. Fyfan. Tjejer är knäppa.
Tillsammans är vi starkare/ Luc

If you got a dream, you gotta protect it.

Jag har varit på biblioteket hela dagen idag. Fyfan så slut jag är i huvudet. Hann även med en fika och mysig pratstund med Nina! Trevligt trevligt.
Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen sova. Imorgon väntar en lång skoldag. Suck.
Tillsammans är vi starkare/ Luc

2010.05.03

Wow, vilket väder! Jag ska strax klä på mig och äta frukost för att sedan åka iväg till biblioteket i kista. Jag ska sitta där och plugga idag tänkte jag, vi får se om jag lyckas hålla mig inne när solen skiner som den gör. Good luck to me!

Ni kan lyssna på denna tycker jag :)



Tillsammans är vi starkare/ Luc

mohaha

Asså jag måste bara köpa en IPHONE, har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde idag hahaha


Shine on you crazy diamond

Hello my friends! nyss hemkommen från världens mysigaste dag. Min kärlek överraskade mig med picnic ute i solen tidigare idag, det händer rätt sällan att någon lyckas dölja saker från mig, men han lyckades lura mig ordentligt och jag fattade ingenting haha..! Tack hjärtis♥

Bilder från idag:



Efter en härlig picnic så gick vi hem igen, vi fixade efterrätt medan de andra grillade. Nu är jag äntligen hemma igen och ska gå ner o ha film mys med systern min. Vi hörs snart igen :)

Tillsammans är vi starkare/ Luc

maj maj måne jag kan lura dig till skåne


RSS 2.0