Ibland undrar man, vem uppfann kärleken?

Jag ler genom mörkret, bara för att jag vet. Jag vet att du finns där när det blir ljust igen. Det är det enda som känns bra, min trygghet. Det är du. I ditt hjärta, det är där jag hör hemma. Så varje gång någon släcker ljuset, fortsätter jag att le. Jag är inte längre rädd för mörker.




Tillsammans är vi starkare/ Luc

You the fucking best!

Ikväll har jag blivit lovad middag lagad av syrran, okej jag tvingade henne lite. Jag stod för lunchen, nu får hon fixa en ordentlig middag så vi kan titta på Greys Anatomy tillsammans. Jag kräver även efterrätt till, om du läser detta...helst friterade bananer med glass, maränger och chokladsås. Tack.

Förutom Grey's är det även fotboll på tv. Missa inte!!  Kvällens maskot:

Min lilla björn!

Kvällen i all ära har jag även målat naglarna i en fräsch rosa färg(ovanligt?) från Mavala. Den börjar bli lite av en favorit. Ljusa färger tröttnar jag på, och beb tycker att jag ser ut som en punkare i svart :/. Passar riktigt bra nu till våren och livar enkelt upp en tråkig vardagsoutfit:

Känner mig hel igen.


Tillsammans är vi starkare/ Luc

I dare anybody to try and cut my wings

Idag är en sån seg dag. Galet grått ute, vad hände med våren? Det är april, redan imorgon.
Tillsammans är vi starkare/ Luc

ONSDAG

Vill ni veta vad jag vaknade av idag? En polishelikopter! Den åker runt här fram och tillbaka hela tiden och det är fullt med poliser utanför mig. Nej nu måste jag duscha så vi hörs sen. Puss 


Bjuder på en till bild från i lördags på naz och zeizei <3



God morgon !

Vi börjar dagen såhär:


Tillsammans är vi starkare/ Luc

aj nid lööv




ego bild



2010.03.30

Hej hej!
Jag kom hem för en stund sen, helt trött och sliten. Satt mest och sov under föreläsningarna tills nån fick för sig att stoppa pennor i örat på mig (Tack!). Nu är jag hemma iallafall, blir pigg av att bara komma hem, eller bort från skolan räcker det med, all energi sugs tillbaka in i kroppen och man är på tiptop igen. Nu funderar jag på att hitta mig själv ett par svarta stövlar från Hunter. Vet inte varför jag har fått ryck och vill ha gummistövlar...har tänkt på det ett tag nu så ska det bli! Har tröttnat på mina blommiga som står i typ garaget och aldrig blir använda haha..

Fick mig världens bästa(okej ööverdrift, nästan bästa) överraskning nyss..! ska iväg till Barkarby snart hiiiiiihihi GLAAAAD :) Kanske förbi St:Erikshjälpen och lämna lite saker också om jag hinner.

Tillsammans är vi starkare/ Luc

Tisdag

Har inte sovit nåt inatt, eller jo nu ljuger jag.. Har sovit 2 timmar ungefär. Nu ska jag hoppa in i duschen.. Puss på er!

Ps. tack för att du finns (du vet).


Jag bjuder på den



You're just a fucking roadkill.

Jag har precis målat naglarna i en skön pastellrosa färg. Love it, det skriker sommar över det hela. Det ska vara naturligt, sött och flickigt. Glöm gelé, akryl och onaturligt, don't overdo it. :) Kan också passa på o säga Fuck you samt go kväll/afton. Själv ska jag sova, imorgon ska jag till läkaren svintidigt och därifrån direkt till skolan.
Tillsammans är vi starkare/ Luc

Öga inte

Im feeling lucky today. Nästan så att jag ska köpa mig en trisslott. Jag fattar inte hur jag lyckas! Har myst heeeela dagen och haft riktigt kul faktiskt. Nu sitter jag och trycker i mig godis, gott som fan, funderar också på att åka iväg och handla efterrätt till ikväll. Jag vill se på film, mysa lite till och äta ännu mer gott.

Såg förresten Shutter Island igår, vet inte om jag sa det, men den är skitbra verkligen. Jag trodde nästan att jag var psykiskt störd när jag var på väg hem efteråt. Det var läskigt kan jag lova, nästan så att jag ville stoppa ner mig själv i en tvångströja, haha!
Jag ser nog ut att va lite..sjuk.

Tillsammans är vi starkare/ Luc

Jobb 14-21

Nu ska jag röra mig ner mot centrum och möta bella. Ska åka lite tidigare idag eftersom jag ska springa förbi hm innan jobbet :). Puss


hej poseare!


En lista

Ditt utseende:
Hårfärg? Just nu brunt
Längd? 157 :$
Skostorlek? 36
Ålder? 20 men snart 21

Kärlek:
Har du kille just nu? Yes
Gillar du någon? Ja
Vem? Min bebi
Tillåter du din kille röra vid dig? hahaha se men inte röra ;p
Överallt? bara på foten
Har du haft sex? Ja
Hur många har du haft sex med? Inte många
Har du haft många förhållanden? Nope

Smak & stil:
Vad har du på dig? Har inte klätt på mig än
Hur ser dina trosor ut? black
Har du någon BH? Nej inte på mig
Hur ser den ut just nu? Har ju ingen nu dööh
Hur beskriver du en fjortis? Efterbliven haha
Hur beskriver du en pluggis? Smart

Bad days:
Har du varit full? Ja
Har du däckat? Nja
Har du haft sex på fyllan? Haha no
Har du rökt? Ja
Har du snusat? Ja
Har du gjort något olagligt? Jag är en ängel 
Har du slagit någon ner till marken? Nej

Yes/No:
Är du allergisk mot något? Inte vad jag vet
Tror du på gud? Ja
Har du en bästis? Ja
Är du vegetarian? Nej
Har du varit med om ett stort gräl? Ja

Antingen eller:
Mjölk/saft? Saft
Ibumetin/alvedon? Alvedon
Katt/hund? Beror på
Cykla/gå? 
Öl/vin? Vin
Kanin/hare? Kanin


God morgon god morgon god morgon

Vaknade för någon timme sen, har suttit och ringt massa viktiga samtal och letat lite utbildningar. Tog ledigt från skolan idag, I DESERVE IT !
Nu, fruktsallad!

Måndag

Godmorgon. Ingen aning varför jag vaknade så tidigt men ska snart gå upp och äta frukost. Jobbar idag som vanligt :(. Igår gjorde jag inte så mycket, va hemma hela dagen faktiskt. Fick ett ryck och började slänga ut alla kläder från min garderob, "kastade" alla kläder jag inte använde så nu är det inget bombnedslag där längre. Nej nu ligger jag bara och snackar skit som vanligt, hörs sen!


Bild från i lördags. Ska fan lära mig göra egna drinkar!



My life is brilliant, my love is pure.

Haft en helt underbar eftermiddag/kväll. Bästa på länge. Tack tack tack tack tack♥.

Tillsammans är vi starkare/ Luc

<3




I MADE IT!

WOOOHOO det är äntligen över! Har krigat mig igenom en helvetestenta, skrev en hel del goja och ytterst lite vettiga saker. Men det känns jävligt bra ändå. Over and done...Mission complete! Efter att ha suttit helt svettig, nervös och stressad behöver jag en dusch för att vakna till liv igen (kanske någon timmes sömn också). Sen ska jag iväg och träffa beb o göra nånting roligt för första gången på länge känns det som. Har inte haft ett ordentligt socialt  liv på veckor. Går alltid och släpar på halva biblioteket. Nu är det över :).

 
Det va en sur tjej som gick upp imorse!


Tillsammans är vi starkare/ Luc

Creeds

Beställde nyss hem två trosor för endast 39 kr styck och leveransen är 1-3 dagar, me like :)


It's all in my beauty sleep.

Nu drar jag mot sängen. Imorgon är en läskig dag :/...
Önska mig lycka till!

TILLSAMMANS ÄR VI STARKARE/ Luc

Pinsamt!

Hade glömt earth hour helt och hållet, gick precis runt i hela huset och tittade om grannarna hade släckt ner (så lite liv har jag! ) Småbarnsfamiljerna hade lyckats släcka ner och tänt massa levande ljus istället..medans gamlingarna istället hade tänt varenda lampa de hade hittat. Den stilen körde vi också på ikväll, rätt omedvetet dock...jag satt mest på golvet i hallen och agerade fotstöd åt min härskare Milo. Så ser det ut hemma hos oss..han äger oss alla.

Nu: Lever han, lever han inte?..that is the question..

Tillsammans är vi starkare/ Luc

Fridays

Känner mig lite stressad, ska nämligen möta naz om en kvart men det är ingen fara (jag klarar det). Åh ikväll ska jag dricka strawberry daquiri :). Ska bli kul att umgås med tjejerna oxå, va ett tag sen man träffade alla. Så mycket hann jag skriva men jag tycker jag har varit duktig med uppdateringar idag så puss på er.


Härmade Jennica och designade en bikini, hihi.

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Right hand to my man

Hej hej! Har varit på biblioteket idag som ni säkert läste i inlägget innan. Jag och Patryk (ena halvan av min grupp) satt och kämpade med en del saker som vi hade svårt för. Två hjärnor är bättre än en, så det gick bra. Riktigt bra faktiskt, självförtroendet är tillbaka. Tentan imorgon lär gå suuuper!
Mötte även upp världens bästa som gav mig ett leende på läpparna, godispåse och en ros. Vi pratade en kort kort stund och tog igen det vi hade missat under veckan, sen åkte jag hem lika snabbt. Nu tänkte jag "vila", titta på någon bra film och varva ner inför imorgon. Ska nämligen upp super tidigt. Det är vårdagsjämning inatt också..vilket innebär att jag förlorar en timmes sömn innan tentan. Dvs att den börjar 8 "gammal tid", lite förvirrande men aja haha.
Kan inte jämföras med nån annan känsla. ♥

Tillsammans är vi starkare/ Luc

Jag har designat en bikini. Rösta på mig :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Lördag

Smygtitt på vad jag ska ha på mig ikväll :p. Ska försöka tvinga mamma ta en bättre bild innan jag går.


Vad tycker ni om sladdarna i bakgrunden, jätte fina va? :)


Behind green eyes


Jaha godmorgon. Vaknade på rätt sida idag, vet inte varför men jag är jätte glad haha. Ska alldeles strax gå och laga mat (har fått nåt ryck). Eftersom jag lyckades med maten igår så tror jag att jag är mäster kock eller nåt. Jaja vi får se hur det går. Ikväll blir det nog fridays med lite folk från jobbet. Hörs senare :)


statistik


Helt ärligt, ni SUGER på att kommentera.. Fortsätter det såhär så kommer vi suga på att uppdatera!

Gotta keep on dancing

Hello folk!  Jag vet att jag egentligen borde sova nu, som alla andra normala människor. Men nej nej, jag ska duscha strax och göra mig redo för ytterligare en dag på biblioteket. Det här blir sista dagen (inför just den här tentan) och jag längtar tills morgondagen är över. Oavsett hur det går på tentan, jag vill bara att det ska vara gjort. Jag har gjort mitt bästa ändå.
Som en ryggdunk kanske jag kan belöna mig själv med en runda i centrum senare eller nått.

Såhär glad..lär jag inte vara idag :)

Tillsammans är vi starkare/ Luc

Fredag

Gotkväll alla parnen (finsk brytning). Ligger i min säng och åt precis upp min chipspåse, sourcream såklart. Man får tjocka sig lite extra på helger. Idag har jag bara tagit det lugnt, gick ner med naz till mcdonalds sen var jag uppe hos henne ett tag och nu är jag hemma. Vet inte varför men har trott att det varit lördag hela dagen men det är det ju inte, eller jo nu ioförsig.

Tänkte lägga upp lite bilder på vad jag köpt men jag är så lat så det får bli en annan dag. Nu ska jag njuta av en cancerpinne och sen myspysa i sängen.

           

= Jätte nyttigt


You risk your life, to rescue me

Tillsammans är vi starkare ♥ / Luc

Vart är världen på väg?

Jennica funderar på att bli lebb läste jag, och en del människor har fått för sig att det är okej att gå runt halvnaken. Let's make one thing clear. Det är de aldrig. Nån sminkar sig som en transa och kallar det för en "naturlig sminkning". Medan en annan umgås med ett gäng hämtat från ett zoo och påstår att det inte finns några som dom "Världens bästa"...no wonder.
Hur kommer detta att sluta?
Tillsammans är vi starkare/ Luc

Vilken kvinna!!!

Funderar på om jag ska bli lebb hehehe, nej då men fan va vacker hon är..




p square




Jag kan!! haha

OMG jag lagade världens godaste mat nyss, slängde bara i massa saker och oj va gott det blev. Jag har mina dolda talanger :)


En fråga..

VARFÖR besöker ni fortfarande min gamla blogg? Är namnet på den här bloggen för svårt att komma ihåg eller? hahah




Utnyttja allt som står under din makt

Känner inte ni också ibland att en liten del av er vill markera sitt revir?  I know I do.


"You have to decide what is more important to you. Keeping your pride and get nothing or taking a risk and maybe, maybe have everything"


Tillsammans är vi starkare/ Luc

Telefonjakkinen? nej takkinen




2010.03.25

Jag har varit och jobbat idag som sagt, bjöd kunderna på lite våfflor och snackade skit :). Riktigt kul faktiskt, för att vi hade inte särskilt många kunder så de mest personalen (och våra små medarbetarhundar Milo och Rasse) som åt våfflorna haha. Sen åkte jag och Jenk till stinsen för att spana in The garden collection som släpptes idag. Hittade vi något? NEJ. Allt fint var slut. Hittade iallafall en fin klänning på BikBok..som jag inte köpte och det ångrar jag nu, ville verkligen ha den. men men..nu är jag helt slut. Ska bänka mig framför TV:n och sen hit the bed. Imorgon väntar tentaplugg..jippie :)
Tillsammans är vi starkare/ Luc

Dig deeper to find the truth

Känslor som bränner hål i min själ. Jag gräver ner dom, djupt. Gömmer dom någonstans mörkt och långt borta. Jag vill inte hitta dom, för att jag vill inte att dom ska finnas. De får inte finnas. Förr eller senare kommer dom att hitta fram. Dom kommer nå upp till ytan och göra sig synliga, för dom finns, dom är där även fast dom inte syns. Istället drar tankarna runt i mitt huvud som en storm. Vinden fångar allt och efter det är ingenting sig längre likt. Plötsligt slocknar det. Det blir tyst och man slutar tänka. Tankarna, dom finns där, men du finns inte hos dom. En liten del av mitt inre dör varje gång och jag låter det. Det kommer aldrig hända igen.
Tillsammans är vi starkare/ Luc

25 mars

IDAG:
1. Vaknade tidigt, åkte till kista med amanda
2. Shoppade, shoppade och shoppade
3. Åkte hem till tessan och hann även träffa katja
4. Luc ville till stinsen så vi åkte dit
5. Shoppade ännu mer
6. Lönen borta (nästan iallafall)


God morgon världen

Idag är det våffeldagen...ska iväg och jobba strax, slutar 3. Sen blir det plugg plugg plugg inför min superroliga tenta på söndag! LÄNGTAAAR ÅÅH bästa dagen i mitt liv... NOOOOT.
Tillsammans är vi starkare/ Luc

Band aid covers the bullet hole

Just stitch me up, slap a band-aid on it and send me home. It's easy to suggest a quick solution, when you don't know much about the problem or you don't understand the underlying cause or just how deep the wound is. The first step toward a real cure is to know exactly what the disease is to begin with. But that's not what you want to hear. We're supposed to forget the past that led us here, ignore the future complications that might arise and go for the quick fix.

The world is full of unexpected twists and turns. And just when you've gotten the lay of the land, the ground underneath you shifts. And knocks you off your feet. If you're lucky, you'll end up with nothing more than a flesh wound, something a band-aid will cover. But, some wounds are deeper than they first appear and require more than just a quick fix. With some wounds, you have to rip off the band-aid, let them breathe, and give them time to heal.


Tillsammans är vi starkare/ Luc

Onsdag

Jag är inte på humör idag så det lär nog inte bli någon mer uppdatering från mig.
Hoppas ni får en bra dag :)



Svar på tal

Anonym
vart har du köpt jeansen? älskar eran blogg!
Svar: Det är inte jeans, utan jeansleggins :p och dom är köpta på vero moda. Gulligt av dig :)



Dagens happenings

Idag ska jag iväg till biblioteket, har inte blivit mycket tentaplugg de senaste dagarna..Va och jobbade hela dagen igår, tog igen några timmars plugg när jag kom hem. Det gick sådär, allt som gick runt i mitt huvud var diskmaskiner.

Tänker sitta där från ungefär 10 och framåt, får se hur mycket man orkar :). Sen hoppas jag att det blir en fika med en lovely friend. Haha! Hörs snart!

Tillsammans är vi starkare/ Luc

Det börjar bli dags..

När ska folk sluta inbilla sig?

TISDAG

Dålig uppdatering från båda idag men jag har inte haft någon lust att blogga plus att jag jobbar hela dagarna känns det som. Har iallafall precis kollat på dating in the dark (på tv5play), ganska roligt faktiskt. Jahapp så var det med den uppdateringen :p. Ska ta och stänga av datan och sova snart eftersom jag jobbar imorn också.

ps. tänker på dig baby!!




This world is crazy, so am I.

Idag har jag suttit inlåst på pappas kontor här hemma. Jag har läst, läst igen och läst lite till. Jag hann med ca 400 sidor idag. And I'm done! Jag har huvudboken till micro en och en halv gång. Halva under kursens gång, och hela från början sedan igår (de sista 50 sidorna fuskläste jag, men det behöver vi inte prata om haha). Yay me! Jag belönar mig själv med mango (Varför gör jag det? Vart är godispåsen? Jag behöver lösgodis!)
Jag känner mig..sjuk. Jag upptäckte precis att jag har lagt "suga suga" på repeat..och vart annat ord ur min mun har något med godis eller sötsaker att göra.
Tillsammans är vi starkare/ Luc

Just know I'll always be right there

Minns ni denna? En riktig favorit..

Tillsammans är vi starkare/ Luc

Måndag

Godmorgon bloggen! Okej kul, helt plötsligt pratar jag med bloggen. Iallafall har precis vaknat och ska hoppa in i duschen när som helst. Jobbar till 9 ikväll som vanligt. Hade jätte konstiga drömmar inatt och det roliga är att många inte kommer ihåg sina drömmar men jag kommer ihåg allt, skumt. Jag har verkligen inte tid att ligga och snacka skit. Vi hörs senare <3



When the sky is falling down

Har ni hört talas om HAARP projektet? HAARP står för High Frequency Active Auroral Reasearch Program. Det är ett..okej jag ska inte ens försöka förklara, men det sägs att HAARP projektet står bakom de kraftiga jordbävningarna (dels i chile och kina) men också andra extrema väderförhållanden och naturkatastrofer.

Ni måste se själva för att förstå..jag har själv inte riktigt lyckats greppa det men tydligen ska himlen färgas och det har uppstått underliga färgmönster på himlen precis innan de kraftiga jordbävningarna. Tydligen ska HAARP center eller vad det nu kallas finnas i Sverige, mer exakt..i kiruna. Läskigt?

Varför pratar man inte om detta?

Tillsammans är vi starkare/ Luc


thank yoou

Hade en diskussion med en kompis häromdan och efter det känns det som att jag är en annan person (på ett bra sätt). Går inte att beskriva, men det du sa till mig fastnade verkligen i min hjärna och du har så rätt. Jag är lite avundsjuk på hur stark du är och det sa jag till dig oxå. Tror inte du fattar hur mycket jag behövde höra exakt allt som kom från din mun. Tack charlotte!

Ps. MEEEN du suuuger? hahah

 
Charlotte, kusinis :D



Trött tjej

Nu är jag hemma efter en dag med brigette. Vi började med att gå ner och handla tacos. När vi kom hem till henne gamade vi i oss maten och sen bakade vi kladdkaka (tjockis varning). Efter det har vi bara myst och kollat på mtv, roliga program på söndagar. Jag va duktig idag som tog med mig kameran så det blev en del onödiga bilder men det bjuder jag på :).


Brigettes maaat :)


Där spenderade jag hela min dag


Myspys


"Dagens outfit" ;p


NU DRAR JAG!






Söndag

JAAA äntligen är vintern här (ironi). Det roliga är att jag inte ens har gått upp från sängen för att se om det snöar men jag väljer att tro på rykterna. Idag är det söndag och förutom att det snöar så älskar jag som sagt söndagar. Ska iväg och träffa en kompis snart, vi ska laga mat och baka kladdkaka så det blir mysigt. Sen får man inte glömma the hills idag heller (visas hela dagen typ)!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen så vi får väl höras lite senare :)



Oops I did it again!

Jag kände att jag behövde en bra dag, just idag hade det kunnat vara bra. men..så tittade jag precis ut genom fönstret och såg att det snöade. Inte så bra längre..från tio plusgrader till minus? och snö? vad har vi i Sverige gjort för att förtjäna detta? Helgen har varit lång. Dels rolig, intressant och fylld med tårar och skratt. Som vanligt händer det en hel del kring lilla mig. Ingenting som inte går att fixa. Vi har hunnit firat två speciella dagar som har varit. Grattis och grattis igen.

Jag har även hunnit lära mig en hel del, som att jag är oförsiktig. Typ hela tiden. När jag saltar min mat, när jag skriver prov, pratar, rostar bröd, häller upp juice och med min mobil. Men viktigast av allt är jag oförskitig när jag kör (6 gånger på 7 månader snittar nästan en gång per månad, vad siffrorna är kära läsare får ni välja själva resten behåller jag för mig själv). För er som känner mig vet, att en läxa lär jag mig i en vecka. Sen är den bortglömd. Förhoppningsvis är detta vändningen. Har varit bra på att vända på saker senaste tiden..haha.

Tillsammans är vi starkare/ Luc

HAHAHA




Fredag

Okej eller inte utgång haha. Ska fixa mig lite nu sen blir det myspys med tjejerna, först på donken sen vet man aldrig vart vi hamnar :p.

Ha en trevlig helg söta/vackra/underbara/fula läsare!


kolla min hals hahah konstig


..

UTGÅNG IKVÄLL? :D



GE MIG!

H&Ms nya kollektion (the garden collection), hur fin som helst. Synd bara att allt tog slut så snabbt.




You should get one thing clear

You're nobody to me.



Happiness

inget kan göra mig så glad som........
The bodyshops nya serie som smakar..nej förlåt jag menar LUKTAR citron..ska se om jag hittar den imorgon

ONSDAG

Är ledig idag så ska snart åka till vällingby med min beb. Ska försöka börja uppdatera lite nu men jag lovar jag har inget liv eftersom jag jobbar nästan varje dag till 9.. Så det lär inte bli så roliga inlägg ;). Men men vi hörs senare.



10 saker du kanske inte visste om mig


1. Jag blev årets säljare på jobbet 2009, vilket betyder att jag är duktig på att prata ;)
2. Jag är bra på att spara pengar
3. Det finns saker om mig som endast EN person vet
4. Jag är finare när jag gör fula miner (har hört de iallafall) haha
5. Det enda jag spenderar min lön på är kläder
6. Jag kan inte sova mer än 8 timmar (vaknar automatiskt)
7. Jag har svårt att lita på folk
8. Många tror att jag är 18 (jag är liten)
9. Mina naglar växer som ogräs, får alltid frågan om det är lösnaglar
10. Jag tror på spöken/andar


Leave the front door open, incase satan comes to collect your soul

Man måste titta på båda delarna för att förstå. Let me know what you think!




Tillsammans är vi starkare/ Luc

PAZZA INTER AMALA!!

Kom precis hem från jobbet..lagom trött. Ska äta lite mat tänkte jag och sen plugga lite. Ikväll är det både DH Och Intermatch på tv, hur löser man detta? Läser man om matchen på nätet samtidigt som man tittar på DH? Jag menar hur kul är det att läsa om DH på nätet medans man tittar på matchen...hmm. Kanske drar en sväng förbi baby sen också, fotboll och pizzakväll med (hans) grabbar...vi får se om jag orkar helt enkelt.



VS


Nu, mat!

Tillsammans är vi starkare / Luc

Illuminati rules the world

Tittade precis två youtube-klipp som var...rätt läskiga faktiskt. Det är skrämmande hur vi blir manipulerade. Antingen är det skitsnack, och vi manipuleras till att tro på det. De vänder och vrider på låtar och får de  o låta som att de sjunger om satan. Eller så är det sant. Det finns, men vi vill inte tro på det.

Nu vet jag inte själv vad jag tror på..eller vill tro på. En del av mig säger att Illuminati egentligen innebär att du säljer din själ för att bli stor. Rik, känd och ihågkommen. Inte till satan, inte till nån, utan till musiken och drömmen. Jag vet inte riktigt om ni förstår precis vad jag menar..hittar inte riktigt de rätta orden för att förklara.men men. Hoppas att jag lyckades lite ändå :).


Visar er klippen sen också, vill veta vad ni tycker.

Tillsammans är vi starkare/ Luc

Everything so right

Helllo! Jag vaknade för ett bra tag sen, har legat och degat i sängen fram tills nu :). Solen skiner idag och det gör mig glad! Hoppas att snön försvinner snart, jag längtar till underbara sommarkvällar..har nog aldrig haft en sån ångest över vintern förr. Hursomhelst..jag drar och jobbar lite idag, skönt att göra annat ibland.

Someone once told me, that you have to choose, what you win or lose.
You can't have everything.
That someone is so full of shit.

Tillsammans är vi starkare/Luc

SOMMAR NU TACK!

Jag vet att jag sa att jag inte skulle blogga på ett tag, tänkte bara lägga in en beställning jag gjorde nyss.


Tillsammans är vi starkare /J

Don't be gone for too long

Hej! Nu är det bara jag, och ni läsare! Vi får väl se hur det går haha.. Vi får hoppas att Jenka inte blir borta allt för länge..
Vi börjar dagen med frukost, och sen vidare till skolan. Förhoppningsvis får ingen för sig att utföra en massaker på Stockholms Universitet idag (istället för KTH)..håll tummarna folk.
Tillsammans är vi starkare/ Luc

yes

Kommer inte blogga på ett tag, låter Luc sköta det :). Ta hand om er <3

Cruella Deville

Har varit och storhandlat på Willys, favoritstället, kan gå runt där i flera timmar..så mobbad är jag :). Snart kommer S från uppsala med vovven Dino. Min syster och hon tänkte ha hund-sleepover, jag tänker som vanligt crasha deras party...det lär bli mysigt :). Vi ska laga massa mat och tjocka oss.

Han är så djävulsk som han ser ut att vara..

Tillsammans är vi starkare/ Luc

it's all about lies

Nu ska jag röra mig hemifrån, vet inte riktigt när jag kommer hem men jag uppdaterar säkert då :). ÄLSKAR söndagar, jag är konstig jag vet. Ska träffa en vän idag som jag inte träffat på länge <3



Tillsammans är vi starkare /J


Gå din väg, ingen annans.


Och vad du än gör, vänd inte din jävla kappa efter vinden.

Jag har varit lite dålig med att uppdatera under helgen. Men ni får istället en bomb nu :) . Hela fredagseftermiddagen gick åt till att shoppa, först en ordentlig runda inne i stan och sen vidare till kista. De hade fått in jätte mycket fina vårkläder, men allt var som vanligt slut i kista. Tänkte visa er tre par jeansleggings som jag fick med mig hem, resten får ni se någon annan gång när jag orkar.. överdelar lyckas aldrig bli fina på bild :)

 

De längst till vänster fick jag egentligen i torsdags(tack älsk, dom är perfekta!). Dom andra är också jätte sköna, har iofs bara provat dom än så länge haha. Och för den som undrar så är dom svarta dessutom riktigt billiga.

 

Tillsammans är vi starkare/ Luc


I'm out of here


sky ain't the limit

Hej!!

Jag vaknade precis, ordentligt utvilad för första gången på riktigt länge. Igår var jag och jenk på Play4charity i solnahallen..det var inte sådär överdrivet hype så vi stannade inte särskilt länge. Efter det mötte jag baby, vi åt middag sen låg vi och pratade hela kvällen om precis allt. Sen åkte jag hem för att sova.

Ibland får jag så dåligt samvete, över att jag är så jävla nöjd. But I can't help it. Jag är mer än bara nöjd och jag tänker inte ha dåligt samvete för det. Jag är stolt. Och jag tänker fortsätta vara det. Jag ångrar ingenting. Inget kan sänka det. Så lägg ner verksamheten. :)

Tillsammans är vi starkare/ Luc

i'm everything i am because you loved me <3


yeaah

Fuck melodifestivalen det är allt jag har att säga.. Nu ska jag ta en cancerpinne (håller på att sluta) sen blir det myspys så de blir inge mer data för mig ikväll ;). Sov gott ni som nu ska sova och ta det lugnt med drickandet ni som är ute och festar "jaaa ni som festar läser ju verkligen det här" haha.

Tillsammans är vi starkare /J

Lördag

I will never understand why guys cheat on pretty girls with ugly ones


heheh


i'm kind of busy

Så jävla bra, titta och njut!


Tillsammans är vi starkare /J

Everything i do..

Nu är jag hemma och nu ska jag iväg igen :). Puss

Tillsammans är vi starkare /J


FREDAG

Godmorgon. Det känns som att jag skrev godnatt nyss (trött tjej). Ska iallafall hoppa in i duschen nu eftersom jag ska ner och möta katja om ett tag sen ska vi förbi tessan och tamia :D. Blir mysigt, vet inte hur länge jag stannar där men kanske uppdaterar därifrån. Nu måste jag skynda så att inte katja blir arg och får vänta på mig hehehe.. Älskar fredagar för då är det lång tid tills jag jobbar igen (måndag). Ha en underbar dag!

Tillsammans är vi starkare /J


LÅTEN?

Emma om du läser det här, vad hette låten som du visade på jobbet? blir dum haha. Nu ska jag iallafall sova, blir myspys imorn på dagen så måste upp tidigt. Sov gott sötnosar/fulnosar!

Tillsammans är vi starkare /J


I thought I took one step, but I took two back

Satt precis och läste igenom det jag skrivit. Mina förvirrade tankar. Mina innersta tankar, som jag ville dela med mig av till er. Jag läste något som berörde mig idag. Riktigt djupt faktiskt. I samma sekund kunde jag inte låta bli att uppskatta allt som finns runt om kring mig.
Jag har delat med mig av något till er som betyder riktigt mycket för mig, utan att ni egentligen har vetat om det. Min älskade och så kloka pojkvän sa till mig någon gång för längesen  "Håll huvudet högt, tillsammans är vi starkare". Det bär Jag med mig varje dag, och jag vill att Ni också ska göra det. Det hjälper att veta, att man aldrig är ensam. Hur ensam du än känner dig, så finns det alltid någon vid din sida någon som delar din smärta och sorg, se bara till att hålla i hårt.

Tillsammans är vi starkare / Luc

There's light, even when it's dark

Det skrämmer mig, att livet är något vi fått till låns. Det finaste vi har kan tas ifrån oss, lika snabbt som vi fick det. Livet, ingen har gjort sig förtjänt av det men ändå tar vi det alla för givet. Vi tänker aldrig på det, men det krävs sällan mycket. Ett ögonblick. Och allt är borta. Det gör ont i hjärtat att veta därför blundar vi inför det, vi gläds, vi sörjer och vi kämpar. För att få en dag, en minut och en sekund till. En sekund mer, en sekund längre bort från längtan, saknad och ensamhet. Kan man sakna något som egentligen aldrig var ens eget? Om det var till låns måste det förr eller senare tillbaka. Har jag tur är de det senare. Men vad vet jag om tur, vad är tur och hur kan tur föda liv.
Det är ödet. Ödet, att ett litet liv hamnar i en stor människas händer. Från ett liv, skapas ett annat och från ett varmt hjärta föds kärlek till ett annat.
När det hjärtat slocknar. Finns bara sorgen, älska sorgen som finns i ditt hjärta. För i ditt hjärta, bakom sorgen finns fortfarande ett litet, litet hjärta.♥

Tillsammans är vi starkare / Luc

2010.03.11


Hello! Ser att Jennica har varit duktig med att hålla igång bloggen, det är hon alltid iofs..Hursom, jag kom precis hem från skolan. Det var galet, vi hade redovisning och shit, men det gick bra ändå. Nu är jag trött som fan, har inte tränat på exakt en vecka, men jag hinner inte när jag kommer hem fem från skolan varje dag. Visst ja va ju ledig igår, men ofta man tränar på sin lediga dag...haha jag hör hur jag börjar låta riktigt lat. Men det kickar vi igång igen på söndag..tills dess tänker jag tjocka mig ordentligt. Tänker sätta mig framför tv:n med en stoor chokladkaka, sen ska jag hoppa in i duschen, kanske passa på att basta också? vi får se  om jag orkar med det.

Tillsammans är vi starkare/ Luc

Måste springa!

 

Nej nu ska jag röra mig mot jobbet sötisar. Hoppas ni får en bra dag <3


Puss

Tillsammans är vi starkare /J

En kärlekshistoria


Helt underbar!


Tillsammans är vi starkare /J

TORSDAG

Nu sitter jag här igen och ska snart börja röra mig mot jobbet. Kul att alla inlägg nästan är likadana va? haha. Det blir så när man inte har nåt liv :p. Jag uppdaterar när jag kommer hem ikväll. Puss

Tillsammans är vi starkare /J

Godnatt

Hade det jätte mysigt med tjejerna, fan vad vi pratade asså (förutom naz) hon va i sin egen värld hahah. Ligger iallafall i min säng nu och funderar på att sova eftersom de kommer "gubbar" hit imorn igen.. Dom förstörde min toalett sist dom va här så nu får dom se till att laga den, annars jävlar. Okej jag är jätte tråkig men skriver bara för er skull jag lovar. Nu ropar sängen på mig eller jag ligger redan i den men ni förstår vad jag menar.

P&K och nej jag syftar inte på puss och kram hehehe.

Tillsammans är vi starkare /J


Okej ser ut som att jag gör nåt som jag inte gör


Choosing love

If you think you're losing your love, then suddenly nothing else matters.

Tillsammans är vi starkare / Luc

obsessed

Hej alla söta/inte söta! Kom precis hem. Jobbade idag sen åkte jag till kista en sväng för att möta Luc. Vi gick runt där ett tag och sen tittade vi på när Eric Saade uppträdde :$ haha (han som är med i melodifestivalen). Ska upp till naz snart, sen kommer även c dit så det blir myspys på hög nivå! Nej nu ska jag röra på mig. Puss

Tillsammans är vi starkare /J
 


Eric Saade, för er som inte vet vem han är :) 


Can't stop my shine


Hej hej! Kom precis hem till baby igen. Idag har vi passat på att baka pizza och mysa länge, känns som att det var evigheter sen sist. Man behöver det ibland, bara va med varandra och inte göra någonting. Pizzan blev förövrigt galet god, vi gör ett bra teamwork ihop. Min kräsna halva som aldrig uppskattar nån annan mat än typ kebab tyckte det var jätte gott (han planerar redan att vi ska äta det i helgen haha).


Tillsammans är vi starkare/ Luc

ONSDAG

Godmorgon. Tänkte precis göra ett "skälla ut lucy inlägg" men nu såg jag att hon hade uppdaterat lite iallafall, duktig tjej :). Ligger här med bara handduk eftersom jag precis kom ut ur duschen. Ska alldeles strax gå och göra frukost och sen klä på mig. Jag tror jag skippar vinterjackan idag förresten, alla kollade snett på mig igår på dagen (folk gick endast runt med tjocktröja). Men jag jobbar ju faktiskt till 9 och då är de kallt :p. Ska fråga om jag kan gå vid 5 från jobbet idag eftersom jag har några ärenden att göra, hoppas!

Tillsammans är vi starkare /J


Luc tänker på dig, du vet varför hahaha


Ser ni henne?

Det här tyckte jag var rätt läskigt faktiskt..Man undrar om bilden är manipulerad.

Tillsammans är vi starkare / Luc

I'm sorry is not enough I know


Hej! tänkte uppdatera lite snabbt och berätta för er varför jag försvinner ibland. Jag går i skolan en hel del nu för tiden, och förbereder mig inför en FET tenta som kommer om några veckor. Den skrämmer mig, tentan alltså. Hur som helst är det synd att jag ska sitta och plåga er med min plåga, ni är knappast här för att höra om det kan jag tänka mig. Bodybutter och bikinisar är mycket roligare!

Men för omväxlingsskull ska jag inte till skolan idag haha. Istället har jag några ärenden att springa, och sen blir det mys med baby.

Tillsammans är vi starkare/ Luc

Hej, typ kom och ta mig nu tack.....


Case of the ex

Bjuder på en låt innan jag drar till jobbet :). Hörs senare!



Tillsammans är vi starkare /J


heheh

åhh jag hatar det här... vill ha nåt att göra när jag kommer hem från jobbet men nej nej ska sova eller nåt. nån som vill hitta på nåt???? ring mig :)

Tillsammans är vi starkare /J

tonight i'mma let you be the captain

Fan vaknade för inte så längesen, hur lyckas jag sova så länge? ska iallafall snart iväg till jobbet så hinner inte skriva så mycket. Hoppas ni har haft en underbar helg förresten :). Vi hörs senare, nu börjar det bli stress.

Tillsammans är vi starkare /J


Sei sempre nel mio cuore


Min mage är full av små, små fjärilar som rusar runt i min kropp och tvingar fram ett leende gång på gång på gång. Jag är glad, men mest av allt är jag lycklig. Jag vet det, lycka är att vara tillsammans.

Tillsammans är vi starkare/ Luc

Like there is no one else

Hej bloggen! Ledsen att jag inte har uppdaterat så mycket idag, eller någonting alls :P. Jag har spenderat halva dagen med familj och släkt. Den andra halvan spenderades med älsk. Vi tittade äntligen på "I taket lyser stjärnorna" som jag har tjatat om så länge. Den va rätt bra faktiskt, jag skulle nog tycka att den va asbra om jag hade sett den för några år sen. Vi led genom halva filmen med syntolk(när en röst berättar vad som utspelar sig). Men men, det var rätt kul :).

Nu är jag hemma i alla fall, tänkte duscha..känner mig lite halvt äcklig efter all chips och godis som jag har ätit

Tillsammans är vi starkare/ Luc

Nu drar jag till kista :)

 


En bild säger mer än tusen ord


Längtar...

tills man kan gå runt i bikini. Orkar inte med snön längre, ge oss sommar!


Tillsammans är vi starkare /J

in his gallery



Tillsammans är vi starkare /J


Ofcourse

hahahaha bäääst :D. Kom precis hem och ska sova snart, vet att jag e dålig på att uppdatera men det kommer.. Puss på er!!

Tillsammans är vi starkare /J

..


I can't do this anymore


Love hangover

I'm feelin' like a star you can't stop my shine. I'm putting On my Shades to cover up my eyes,
I'm jumpin in my ride, I'm heading out tonight.

Tillsammans är i starkare/Luc

You think you know, but you have no idea

Tycker alltid att det är lika kul, folk som tror sig veta men i själva verket inte har en aning. Det är så patetiskt att det finns människor som lägger ner mer tid på andras liv än sitt egna. Nu pratar jag inte om andras välbefinnande or whatever. Det handlar om ren nyfikenhet, skadeglädje, ondska och den tid som de lägger ner på att "förstöra" för andra. De sätter sig själva in i andras liv så pass mycket att de själva tror på det. De vet mer än vad jag gör om mig själv, mer än vad du tror att du vet om dig själv. Det har alltid varit ett mysterium för mig, vad får man för nytta av det? Vad är anledningen, besatthet? Vill man leva sitt liv genom andra?

Jag har försökt vrida och vända på det..men jag kommer aldrig fram till någon vettig förklaring. Det skrämmer mig lite, vill jag ens veta? Vill jag ha en förklaring?

Tillsammans är vi starkare/ Luc

Can't tak sens ito an insane person

HEj gott folk, jag kom precis hem från en lagom vild kväl ..i LAGOM Tid. ganska trött faktiskt. Så det ska väl sovas snart :) Vi drog med oss alla grabbarna till ett mysigt ställe på medis så satt vi där ett tag och drack lite  tills det var dags att röra sig hem.

Nu sitter jag här, lockan är snart två och jag äter chips. Det är fan inte så jävla gott, men det tillhör. Nu märker jag  hur osammanhängande allt är. Jennica lät mig förresten inte ta nån bild till bloggen. VARFÖR?° du är skitsnyggg hahah. utropstecknean


Sötnosar

Sitter hemma hos tessan nu med katja, sonya, antonio och tamia :D. Håller på att leker med bebisarna. Vi har varit nere och ätit kebab och sen gick vi förbi dagis och hämtade antonio.

HAHAHA sonya tappade sin mobil nyss, den ramlade in i fotöljen och går inte att ta ut. Den ligger i själva fotöljen haha. Nej nu ska jag röra mig hem och duscha å så, har inte gjort det idag (äcklig tjej).

Tillsammans är vi starkare /J


Antonio försöker pussa tamia <3


aj aj aj aj

 

Är hemma en snabbis för att plocka med mig lite böcker till skolan. Ska in till stan först och fixa lite grejer, sen vidare till uni där jag ska möta min grupp för att jobba.

Ni kan ju gissa vart jag har varit. Ont gjorde det iallafall!!
Tillsammans är vi starkare/ Luc

Fredag

Godmorgon! Ni undrar säkert vad jag gör vaken den här tiden när jag e ledig. Jag ställde klockan på kvart i 7 för att ringa å väcka min baby och sen ringde jag till vårdcentralen. Ska ner till läkaren om en stund (kul), hoppas att katja följer med så slipper jag gå själv :). Har inte så mycket mer att säga än att det är fredag idag, underbart!

Tillsammans är vi starkare /J


Ge mig sommar

 

När jag ser att HM har fått in så härliga bikinisar, blir jag nästan glad. En liten liten del av mig vaknar till liv. Det finns hopp. Sommaren är (nästan) på väg.

 

Tillsammans är vi starkare/ Luc


I should have cheated


First of all let me say..
you can't accuse me of all the things you know that you are guilty of
And I see that it is easy for you to blame everything on me
If that's the case I should go have my fun and do all the things you say I do
Boy I can't continue to take this from you

I might as well have cheated on you as much as you accused me of cheating
I might as well have lied to you as much as you accused me of lying
I might as well have gone to the club as much as you accused me of clubbin'
I might as well have threw away my love as much as you accused me


Realize that I would never do anything to disrespect you
Trust me, you gotta stop accusing me


I could run circles around you so fast, your fucking head will spin


Kom precis hem från träningen..idag hände något konstigt. Svimmade nästan av två gånger när jag tränade(jag har aldrig svimmat i hela mitt liv)...jag tog mitt pick och pack o åkte hem. Såklart var det nån biff på gymmet som uppmärksammade det och erbjöd sig att se till så jag var "stabil" nog för att köra hem. Allt från benen i luften till sockerdricka. Det var lagom pinsamt kan jag lova. Tänker inte gå tillbaka dit på ett bra tag haha! Nej men seriöst, man blir glad av att det fortfarande finns snälla människor därute som bryr sig om andra!

Mår fortfarande lite konstigt så jag ska hoppa in i duschen och sen vila.

Tillsammans är vi starkare/ Luc

It ain't about money

No storms, no clouds, no rain.


Tillsammans är vi starkare / Luc

Who do you think you're fooling?

So LADIES, moral of the story is, don't play yourself out of a situation. Bitch.

Tillsammans är vi starkare/ Luc


Torsdag

Hej på er kära läsare! Torsdag idag, vilket betyder att det är fredag imorn, vilket betyder att jag e ledig fram tills måndag. Men men idag ska jag jobba iallafall och efter jobbet har jag en del planer som måste fixas. Ingenting jag kan nämna här tyvärr :p. Nu måste jag röra mig upp från sängen. Vi hörs senare sötisar!

Tillsammans är vi starkare /J


Ett år gammal, men den bjuder jag på!


Vad ska man säga?

Sjukt duktiga men alldeles för unga för att dansa sådär, dom är barn fan.


Where did you go?

Hello...

Tänkte berätta för de intresserade att Lil' Wayne skulle låsas inmåndags. Anledning: olaga vapeninnehav. Polisen hittade en pistol i hans turnébuss, han fick  (efter många om och men) 12 månader för det. Sedan han fick domen har hans inställningsdatum ändrats tre gånger, av olika skäl. Första gången gav domaren honom "a break" för att han skulle byta ut sina diamanter i munnen (?) för någonting lite billigare. Han har lyckats alla gånger att "gå runt" den sista dagen av frihet. Sist( dvs i måndags) började rätten brinna, just där de har hand om lil waynes fall, inställningen sköts upp en vecka, för renovering av stället. Nu får vi vänta och se vad folket hittar på för crazy till nästa vecka.

J-Kwon (bilden ovan), kanske ni inte känner igen sådär på rak arm eller vad man säger. Han har rapporterats saknad sen över en månad tillbaka. Hans vänner och familj vädjar till fansen (och allmänheten) att dela med sig av all information de kan ha om honom och hans välbefinnande. Ni känner förmodligen igen honom genom en låt han släppte 2004, Tipsy:

Den va riktigt populär minns jag!

 

Tillsammans är vi starkare/ Luc


yes


Mikzpikz

Pratar med mikaela på msn nu, hon är ju i chile :(:(. Det är omöjligt att förstå vad hon går igenom men är iallafall sjukt glad att hon mår bra. Man känner sig hjälplös eftersom att man inte kan göra ett skit härifrån. Hoppas att du får komma hem så snart som möjligt (hämtar dig i mitt privatplan annars). Kärlek till dig babe, tänker på dig <3<3


KOM HEM!!!


Jag å mikz pussas

Tillsammans är vi starkare /J

I know what they don't wanna tell you

Hej! Jag kom hem för en stund sen, slängde in mig själv i duschen, snabbt som fan. Har varit ute sen tio idag, snacka om att jag är helt slut. Har åkt safaribussen hundra gånger, jag tror jag behöver en dusch till.

Mötte upp baby efter många timmars plugg på bibblan, vi gick hem till honom och kollade på gamla grey's anatomy avsnitt (okejdå, JAG kollade..) Vi åt middag, sen gjorde han milkshake till efterrätt haha..lilla tjockis, jätte gott var det, även fast det kanske inte är rätt säsong för det :P. Hursomhelst, vi degade lite, sen drog jag hemåt. Gick förbi grannarna på videobutiken på vägen hem. Alla exemplar av "I taket lyser stjärnorna" var uthyrda. Hur kan det vara möjligt? sen när tittar folk på svenska B filmer?

Tillsammans är vi starkare/ Luc

Det kallas Svandammen


Jag är så jävla trött på komunaltrafiken. Helst seriöst, vid min busshållsplats där jag bor så åker det ca 10 olika busslinjer, och varenda jävla helvettesbuss åker precis den tid som chauffören känner för. DET FINNS EN TIDTABELL, som är till för att följa. OM VI RESENÄRER SER TILL ATT FÖLJA DEN DÅ BORDE FAN CHAUFFÖRERNA OCKSÅ GÖRA DET. Jag går till bussen ca 10 minuter innan den ska komma(det tar 3 minuter att gå ner dit) ändå så missar jag bussen varje jävla gång. HUR ÄR DET MÖJLIGT, SÄG MIG ?! Jag kollar på nätet för att veta när den går, så jag hinner. Jag ser till att vara redo en viss tid. Jag anpassar mig efter tidtabellen, borde inte busschaufförerna också kunna göra det? Så jag slipper stå ute och frysa i en kvart? Hur svårt kan det vara? håll hastigheten, vänta in resenärer vid busshållsplatsen, använd de minuter som är utsatta för resan. Ni lär inte bli sena (om trafiken rullar som den ska) och ni lär definitivt få med er alla resenärer som faktiskt SKA åka med.

Tillsammans är vi starkare/ Luc

Onsdag

Godmorgon! Har precis tagit en dusch och ska strax smörja in mig med bodybutter.. Min mamma är så snäll, hon står just nu och lagar mat till mig som jag ska ta med till jobbet (världens bästa mamma). Jag har shoppingsjukan (?), mår inte bra om jag inte får shoppa snart. Ska se till att göra det så fort jag är ledig från jobbet. Nu börjar klockan springa iväg.

Tillsammans är vi starkare /J



Funderar på att klicka hem de här söta topparna. Ge mig vår!


maronumo

Okej förlåt för att jag inte har uppdaterat men har varit med min baby sen jag kom från jobbet, han är på toa nu så passar på att skriva :p. Gick bra på jobbet idag oxå (ovanligt). Nej nu kom han tillbaka fan men skriver sen :) Puss

Tillsammans är vi starkare /J


Sometimes when God closes a door, satan opens a window.

Sitter o chillar i min säng, nyduschad och allt..Vill verkligen inte gå å lägga mig..det är feta program på TV. Men samtidigt vet jag att jag aldrig kommer orka med morgondagen. Imorn väntar en sjukt spännande dag(ironii daah) med plugg i biblioteket, ni kan hitta mig där från elva och framåt..Hey jag ger mig själv sovmorgon iaf;) hahah..

Tänkte försöka hitta en film som heter "I taket lyser stjärnorna", vet nån om den finns att hyra..? Vill se just den imorn, vet inte varför..men jag läste boken för måånga år sen och den har fastnat i mitt huvud av nån udda anledning. Iaf. Nu dags att sova

I min favorit t-shirt just nu..


Tillsammans är vi starkare / Luc


Get busy

Hej igen! Tränade i ca en timme idag, sen skyndade jag mig hem för lite DH. Det är ju premiär idag..hoppas att ni tittar, det verkar bli en helt galen säsong. :) Nu har vi beställt hem lite thai mat från grillen mitt emot där jag bor..fett gott. Ska hoppa in i duschen så fort DH är slut o ta en låååång dusch. Det är nått speciellt med att duscha länge..man känner sig typ..fresh haha. (om man kommer ihåg att borsta tänderna efteråt blir det 2freeesh) Aja, nu snackar jag bara skit :) see ya
Tillsammans är vi starkare/ Luc

Forever and a day


Hej älskade läsare..haha. Jag kom precis hem från en galen dag i skolan. Mötte upp sis och åkte hela vägen till sollentuna för att hämta mitt armband som har varit på lagning i snart två månader. Nu äntligen har jag det (lång historia men det är fortfarande inte lagat) De fick fixa ihop det tillfälligt så att jag kan använda det...sen ska det tillbaka till guldsmeden igen. Nu har jag precis smällt i mig mat, tänkte gå o lägga mig framför tv:n ett tag tills jag kan dra iväg och träna. Förresten, brukar ni läsare träna/motionera? Whatever liksom..att skaka på rumpan är också träning..berätta gärna om era träningsvanor :)

Men vi hörs när jag är tillbaka.

Tillsammans är vi starkare/ Luc

Tisdag

Gomorron, eller har varit vaken ett tag men iallafall. Har precis fixat mig å så och ska snart röra mig mot jobbet. Slutar sent som vanligt så blir nog inte så mycket uppdatering från min sida idag men ska försöka gottgöra det när jag kommer hem ikväll. Hoppas ni får en underbar dag :)

Tillsammans är vi starkare /J


EGO BILD


remember?


God fucking morgon


Jag vaknade nyss. Baby ringde och väckte mig, han lät inte alls glad "DU SkA VA I SKOLAN OM 45 MINUTER VARFÖR SOVER DU FORTFARANDE?!?!?!" Nej..jag ska fortsätta sova idag bryr jag mig inte. När larmet ringde kvart i sju så stängde jag av det..med gott samvete ändå. Det är okej att inte orka. Ibland. Nu är jag vaken iallafall, så jag kan väl klä på mig och åka till uni trots allt. Liten sen blir jag men det har ingen dött av :).

Tillsammans är vi starkare / Luc

Sällskapsspel

Hittade massa roliga sällskapsspel på en hemsida, jag älskaaar sånt. Tänk vad kul på en middag eller en hemmakväll med kompisarna. Vill beställa hem några men frågan är bara vilka? Finns sjukt många som verkar roliga :D



Spelen och massa annat roligt hittar ni här


Nej nu ska jag ta och sova, godnatt alla fina/fula/söta m.m. Tillsammans är vi starkare /J

Okej tråkig humor.com




Säg Ahhh ahhh ahhh


2010.03.01


Tänkte slänga in ett litet godnatt inlägg. Såhär "sent" på nätterna tänker man som mest. På allt och inget. Med det sagt, vill jag säga godnatt..tänk inte för mycket nu allihopa..det slutar aldrig bra.

More than just a fairytale

I det här kalla och dystra landet Sverige vill vi se till att fler människor öppnar sin famn och visar varandra kärlek. Vi har skrivit ihop en lista på saker som vi tjejer(såklart) tycker är viktiga, fastän vi aldrig riktigt pratar om det högt. Det är sådant som vi oftast ser på film, och ingenting man vill påpeka till sin partner. "Det ska komma naturligt".. And it never does. Därför tänkte vi uppmuntra er grabbar att ta tag i saker och ting...använd din kärlek och visa den i vardagen..bli mer än den prins som hon alltid drömmer om.

Massage
Efter en lång och jobbig dag (vi tjejer tycks ha väääldigt många sånna dagar..) Så vill vi gärna bli ompysslade. Finns inget bättre än en helkroppsmassage, speciellt när man får det av någon man tycker om :), det är en helt annan känsla i det. För att göra det extra skönt, använd gärna en massageolja eller en mjuk lotion som luktar kärlek!

Mat
Mata din kvinna! Tjejer älskar att bli omhändertagna. Ta initiativet nångon dag och laga mat åt Henne, för omväxlingsskull. Låt inte henne lyfta ett finger, få henne att känna sig omhändertagen. Vägen till en kvinnas hjärta är genom magen.

Överraska
Tjejer älskar att bli överraskade (positivt överraskade såklart!) Gör någonting när hon minst anar det. Tex dyk upp när hon inte förväntar sig det och överraska henne med någonting litet. Det kan vara allt från hennes favoritgodis/choklad, favoritmat eller en blomma.

Komplimanger
Ge henne komplimanger, jag menar inte hela tiden men visa att du uppskattar henne och få henne att känna sig speciell. En liten komplimang kan göra en hel dag.

Det är dom små sakerna
som är viktigast. Visa att du bryr dig om henne, gör något oväntat som du tror hon kommer tycka om. Tryggheten är viktig för alla tjejer, hon ska känna sig trygg med dig och veta att du alltid ställer upp för henne. Har ni inte pratat på ett par timmar? hör av dig! Skicka ett sms där det står att du tycker om henne, eller att du saknar hennes leende...keep it simple but sweet.



Nu är jag hemma

Hemma efter en lång dag, kändes som att dagen på jobbet aldrig skulle vara över. Sålde rekord idag (igen) haha. Nu ligger jag i min säng och funderar på om jag ska äta eller inte.

Hahaha måste bara berätta om en grej på jobbet, jag ringde en person men hade på mute, vilket betyder att personen inte hör mig. Han svarar och jag hinner inte ens ta bort mute innan han börjar prata: hej nej hon är inte hemma, du kan ringa lite senare. Jag hade inte ens sagt heejj? haha. Sen tog jag bort så att han kunde höra mig. Jag bah hej mitt namn är bla bla å ringer från bla bla. Han börja skratta å bah nejjj han är inte hemma. Vilka roliga människor de finns som pratar med sig själv. Okej ni tycker säkert det va fett tråkigt men de va jävligt kul ;).


Hej mitt namn är Jennica och jag ringer från... (gammal bild)

Tillsammans är vi starkare /J

Beat this, suckers

Jag tycker att ni ALLA kan ta o lyssna på låten..Jag lyssnar på all sorts musik, men just den här låten fastnade jag för. Det är nått med girlpower-låtar
Tillsammans är vi starkare / Luc


Never ending story



Tidningarna skriver om en ny storm, Xynthias? som är på väg in ..Den här skiten tar fan aldrig slut. Snöar det imorgon tänker jag protestera genom att ligga i sängen hela dagen. GLÖM ATT JAG SKA TILL SKOLAN! Halkade hundraåttioelvamiljarder gånger på vägen till universitetet. Nästan så att jag ville ge upp och sätta mig ner på en snöhög..men det gjorde jag ju såklart inte

Tillsammans är vi starkare / Luc

På jobbet


Nu är jag på jobbet bara så ni vet (kan alltid vara intressant att veta) speciellt för mina stalkers ;). Har rast nu så passar på att skriva några rader här. Har blöta strumpor oxå tack vare det här underbara vädret. Det värsta är att jag inte kan ta av mig dom eftersom jag inte har med mig några extra. Nu står jag bara och snackar skit. Hörs senare!

Tillsammans är vi starkare /J

Keep smiling, keep shining..

Because you know you can always count on me.

Hej hej!
Jag vaknade riktigt tidigt imorse och åkte till skolan dödstrött. Jag hade svårt för att somna under natten så jag låg mest och väntade på att klockan skulle bli dags att gå upp. Föreläsningen idag handlade om konkurrensverket. Lärde mig en hel del intressanta saker. Som att marknadsdomstolen sprängde en volvokartell (på åtta bilhandlare i södra Sverige) och de dömdes till böter på 21 milj kr...Varför berättar jag det här för er?  Jo för att kartellen upptäcktes genom att en VD som skulle skicka ut ett mail till de andra sju Volvohandlarna va för snabb i fingrarna och skrev in FEL MAILADRESS. Mailet skickades istället till en journalist på Dagens Industri..
Moral of the story is..va uppmärksamma på vad ni skickar och speciellt VART ni skickar det..man vet aldrig vart det hamnar.
Tillsammans är vi starkare!  /Luc

Sådär..

Nu är jag redo att bege mig till jobbet. Ska bara springa till köket och hämta en pizza sen är jag klar för att gå. Jobbar ju fram till 9 ikväll men ska se till att L uppdaterar medan jag är på jobbet. Vi har ju faktiskt lovat att försöka tillfredställa er så gott vi kan :).

Fan såg nyss att det är västa snö stormen ute och jag som har världens halaste skor. Jag ramlade 3 gånger förra veckan och då menar jag ramlade. Förresten, ett tips till alla som halkar när de är halt ute, gå med HÄLARNA först. Fattar ni? asså tryck ner hälarna innan ni sätter ner resten av foten! (smart tjej). Nej nu måste jag röra mig.

Tillsammans är vi starkare /J


Peace haha


Måndag = Jobb

Ligger i min säng och äter mat (jag vet, fråga inte). Ska snart hoppa in i duschen, eller tror till och med att jag ska ta ett bad och därefter smörja in mig med body butter mmmhh :). Ajuste "gubbarna" va här imorse, dom kom vid halv 8 fast dom stannade bara en halvtimme typ. Tur för dom att dom inte hade för mycket ljud heheh.


Hmm vilken ska jag använda idag? haha beslutsångest, bra tjejen!


/J

<3

tu sonrisa es mi sol


Dröm sött och vakna blött (usch vad säger jag)

Nu kära läsare tänkte jag ta och lägga mig eftersom mina ögon svider och jag jobbar imorn. Det ska tydligen komma hit några "gubbar" imorn på morgonen och kolla på våra badrum, vilket betyder att jag inte kommer få sova. Om dom gör för mycket ljud kommer jag springa ut naken och dansa för dom (asså vah?) haha.

Lägger in en bild på mitt andra hem, spenderar mer tid där än hemma (nästan iallafall) dvs jobbet. Bilden är ett år gammal typ. FUCK börjar tröttna grovt!


Godnatt /J

RSS 2.0